meghosszabbított nevezési határidő: Július 7.

a versenyről:

A Turizmus Trend és a Vendég & Hotel 2017 tavaszától negyedszer hirdeti meg GastroDesign versenyét. Magyarországon az egyetlen olyan megmérettetést, amelynél fontos a dizájn, a megjelenés, annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére, és arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire fontos és meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.

A versenyre két főkategóriába nevezhetnek tradicionális és modern stílusú kisebb-nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák, valamint szállodák. 

A beadott pályaműveket – most először – ismert nemzetközi szakemberekből és a hazai szakmédia képviselőiből álló zsűri értékeli. A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületeinken: a www.turizmusonline.hu-n, a www.vendeg.hu-n, a www.kreativ.hu-n, Facebook oldalainkon, valamint szakmai partnereinknek küldött hírlevélben. A díjazottakat nem csak weboldalainkon, hanem egy exkluzív különkiadványban is tervezzük bemutatni.

A pályázók köre: 

A pályázaton indítható bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, csárda, bár, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, food truck stb.), illetve szálláshely. A versenyen korábban résztvevő vendéglátóegységek és szálláshelyek újra nevezhetőek, emellett új nevezők jelentkezését is várjuk. 

Az idei évben, a megújított kategóriarendszernek köszönhetően lényegesen bővül a nevezési lehetőségek száma, ezért megnöveljük a verseny „hatótávolságát” – az elmúlt két évben megnyitott vagy ekkor folyamatosan üzemelő bármely hely nevezhető a megmérettetésre.


Teljes árú nevezés: 19 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 25 275 Ft / nevezés)
Ugyanazon vendéglátóegység / szálloda több kategóriában való nevezése esetén a 3. nevezéstől: 14 900 Ft + áfa / nevezés (több díj esélye különböző kategóriákban) (bruttó 18 923 Ft / nevezés)
Meg nem valósult, tervezési fázisban lévő munkák, tervek nevezése: 6900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 8763 Ft / nevezés)


IZELÍTŐ A GASTRO DESIGN 2016 DÍJNYERTES PÁLYÁZATAIBÓL:


  • Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér 40 fő felett hotel kategória arany díjasa:


Avalon Ristorante - zárt tér    


  • Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér 40 fő felett hotel kategória arany díjasa:


Hilton Budapest mesteri felületek – mesteri enteriőr!


  • Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér 40 fő felett étterem kategória arany díjasa:


Elbűvölően könnyed és elegáns - Zona


  • Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - zárt tér 40 fő alatt kategória WOW különdíjasa:

Monofu - Monogastro
Főtámogató:Az év HotelDesign lobbija díj támogatója: Digitális innovációs különdíj támogatója: 

Kiemelt támogatóink:

​​​​​​​

Partnerünk:

​​​​​​​​​​​​​​


Kapcsolat:

Légrády Edit
​senior event manager
legrady.edit@pphmedia.hu
+36 1 430 4563