Gastro&Hotel Design Award 2018
Az ötödik elem: tematikus vonal


A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT!

SHORTLIST: SZEPTEMBER 13. 
A döntőbe jutottak listájáért kattintson ide!

DÍJÁTADÓ: OKTÓBER 4. csütörtök 19.00 (LARUS ÉTTEREM ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT, 1124,  BUDAPEST, CSÖRSZ U. 14/B) ​​​​​​​
​​​​​​​

a versenyről:

A Turizmus & Vendég szaklap 2018 nyarán meghirdeti öt éve indított, sikeres és elismert nemzetközi brandnek számító, a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló Gastro&Hotel Design versenyét. Bár a tavalyi évtől volt lehetőség külön hotel főkategóriában is nevezni, idén szerettük volna, ha a szállodák dizájnjai is egyenlő fókuszt kapnának, ezért a pályázat címe kiegészült és immár Gastro&Hotel Design Award névre hallgat.  

A Gastro&Hotel Design Award Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szinttel mért megmérettetés, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai, valamint eddig meg nem valósított tervek is nevezhetők.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére. És arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire fontos és meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.

A pályázók köre: 

A pályázaton indítható bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, csárda, bár, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, food truck stb.), illetve szálláshely. A versenyen korábban résztvevő / nyertes vendéglátóegységek és szálláshelyek újra nevezhetőek, emellett új nevezők jelentkezését is várjuk. Az elmúlt két évben megnyitott vagy ekkor folyamatosan üzemelő bármely hely nevezhető a megmérettetésre.

ÚJDONSÁGOK: 

  • Idén megújul a kategóriarendszer, egyszerűbbé és érthetőbbé válik, mint a korábbi években. Kattints ide a kategóriákért!
  • Az idei verseny kiemelt kategóriája a Tematikus tervezés, mivel a világ trendjei egyértelműen azt bizonyítják: ez ma az a vonal, amely a legnagyobb sikereket hozhatja egy-egy tervezői munka során.
  • Ne feledkezzünk meg a szállodákról sem! Új lett a nevünk: Gastro&Hotel Design Award


Teljes árú nevezés: 19 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 25 275 Ft / nevezés)
Kiemelt kategóriák (Az év GastroDesign tematikus étterme, Az év HotelDesign tematikus szálláshelye): 14 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 18 923 Ft / nevezés)
Ugyanazon vendéglátóegység / szálloda több kategóriában való nevezése esetén a 3. nevezéstől: 14 900 Ft + áfa / nevezés (több díj esélye különböző kategóriákban) (bruttó 18 923 Ft / nevezés)
Meg nem valósult, tervezési fázisban lévő munkák, tervek nevezése: 6900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 8763 Ft / nevezés)

A nevezés fizetési kötelezettséggel jár. A nevezési díj befizetésének hiányában a pályázati anyagok nem zsűrizhetők. A pályázati anyagok beérkezése után kiállított számla alapján a nevezési díjat banki átutalással kell befizetni. A nevezést követően e-mailben és postai úton átutalásos számlát küldünk. A kiállított számlák fizetési határideje 2018. 07.28. A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft​-val szemben!


Kattints ide a nevezésért!

2017-es díjazottjaink: 

GASTRO, zárt vendégtér:
Arany díjas: Nature Quest Resort-Homoki Lodge és a Ritz-Carlton Deák St. Kitchen
Bronz díjas: Bistro Fine és a Zwack Unicum Füves Bár

GASTRO, nyitott vendégtér: 
Arany díjas: Babérliget Kúria
Leghangulatosabb kerthelyiség: Fricska Bisztró

GASTRO, Nespresso Bar, Pub & Cafe különdíj:
Goodspirit Whisky & Cocktail Bar 

GASTRO, egyéb vendégtér:
Ezüst díjas: Füge bolt és kávézó
Bronz díjas: Kristinus Borbár

GASTRO, logo grafikus arculat: 
Arany díjas: Anjuna Ice Pops
​​​​​​​Ezüst díjas: Stand25 Bisztró
Bronz díjas: Calavera, Sushiroll, Urban Betyár Étterem és Élményközpont

JAB Szállodaipari berendezés és belsőépítészet teljes ház:
Arany díjas: Butik Design Rooms
Ezüst díjas: Babérliget Kúria, 
Loft Budapest
Bronz díjas: Bambara Hotel****prémium

Solinfo szállodaipari megjelenések szoba:
Arany díjas: Homoki Lodge

Szálodipari megjelenések spa & wellness kategória:
Arany díjas: Avalon Resort & Spa

Palatinus legszebb fürdőszoba: Butik Design Rooms
MTÜ Az Év megújult hotele: a balatonfenyvesi Hubertus Hof Szálloda
Solinfo különdíjat a Bambara Hotel**** Prémium
Kiemelt partner:

 

 

 

Partner:

 

 

 

 

 

Kapcsolat:

Mohai Fanni
mohai.fanni@pphmedia.hu
+36 1 430 4518