Gastro&Hotel Design Award 2019
Legyen Storyboard!

 

a versenyről:

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Ez a verseny Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szinttel mért megmérettetés, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai, sőt, eddig meg nem valósított terveket is benyújthatnak a pályázók.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére. És arra, hogy a vendégoldal elégedettség oldaláról mennyire fontos és meghatározó az adott szálláshely vagy vendéglátóegység megjelenése.

A pályázók köre: 

A pályázaton indítható bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, csárda, bár, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátüzlet, food truck stb.), illetve szálláshely. A versenyen korábban résztvevő / nyertes vendéglátóegységek és szálláshelyek újra nevezhetőek, emellett természetesen új nevezők jelentkezését is nagyon várjuk. Az elmúlt évben megnyitott vagy immár folyamatosan üzemelő bármely hely nevezhető a megmérettetésre.

ÚJDONSÁGOK: 

 • Idén a kategóriarendszer egyszerűbbé és logikusabbá válik, mint a korábbi években, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ki lehessen választani a megfelelő kategóriát, és rövid idő ráfordítása után be lehessen nyújtani a pályázatot. Van néhány kategória, amelyik összevonásra került, hogy a versenykiírás még érthetőbb és kezelhetőbb legyen pályázói oldalról.
 • Belép a kategóriák közé egy eddig nem szereplő téma: ez a Fashion, kiegészítők, amelyben a szokásos vendéglátói kiegészítők mellett például munkaruha témában is lehet mostantól nevezni.
 • Az idei verseny kiemelt kategóriája a Storyboard, mivel a világ trendjei egyértelműen azt bizonyítják: ha története, sztorija van egy adott szálláshelynek vagy vendéglátóhelynek, az most nagy vonzerő a vendégek számára, ez jelenti az egyediséget, a sikert.

Teljes árú nevezés: 24 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 31 623 Ft / nevezés)
Kiemelt kategóriák (Az év GastroDesign Storyboardja, Az év HotelDesign Storyboardja): 19 900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Ugyanazon vendéglátóegység / szálloda több kategóriában való nevezése esetén a 3. nevezéstől: 19 900 Ft + áfa / nevezés (több díj esélye különböző kategóriákban) (bruttó 25 273 Ft / nevezés)
Meg nem valósult, tervezési fázisban lévő munkák, tervek nevezése: 9900 Ft + áfa / nevezés (bruttó 12 573 Ft / nevezés)

A nevezés fizetési kötelezettséggel jár. A nevezési díj befizetésének hiányában a pályázati anyagok nem zsűrizhetők. A pályázati anyagok beérkezése után kiállított számla alapján a nevezési díjat banki átutalással kell befizetni. A nevezést követően e-mailben és postai úton átutalásos számlát küldünk. A kiállított számlák fizetési határideje 2019.07.28. A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft​-val szemben!

Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: 2019. július 31.

Kattints ide a nevezésért!

2018-as díjazottjaink: 
 • Az év HotelDesign tematikus szálláshelye: Pályázó: Avalon Resort & SPA - Ahol a luxus természetes Megbízó: Avalon Park
 • MIELE: Az év HotelDesign fővárosi szálláshelye: Pályázat: Hotel Clark Pályázó: Unione-Clark. 
  Designer építész és belső építész: Bara Ákos és a Bara Design Studio
  A Hotel Clark a Miele jóvoltából egy Céges Élményfőzést is nyert díja mellé. 14 fő részére a Miele Főzőiskolában, ahol inspiráló környezetben, a legmodernebb eszközökkel és technikákkal készíthetik el együtt, a szabadon választott menüt.
 • Az év HotelDesign vidéki szálláshelye: Pályázat: Neptun Hotel Pályázó: Studio Arkitekter
 • Az év HotelDesign spa&wellness szolgáltatása: Pályázat: Élmény minden cseppjében Pályázó: Spirit Hotel Thermal Spa*****superior
 • Az év HotelDesign vendégszobája: Stories Hotel Budapest Pályázó: Stories Hotel Budapest Megbízó: Secret Hotel Közreműködők: Gio Pagani
 • JAB: Az év HotelDesign lobbija: JAB KÜLÖNDÍJ: The Three Corners Lifestyle Hotel****Pályázó: The Three Corners Europe Hotel Management, Kelemen Csilla
 • Az év HotelDesign lobbija: Pályázat: Hotel Clark Pályázó: Unione-Clark
  Designer építesz és belső építész: Bara Ákos és a Bara Design Studio
 • Az év HotelDesign lakosztálya: Pályázat: Hilton Budapest - Csak a kilátás nem változott! Pályázó: Hilton Budapest
 • Spatrend Broil King különdíj: Az év HotelDesign szállodai kertje/terasza: Pályázat: Hotel Clark Pályázó: Unione-Clark. A Spatrend, Broil King jóvoltából a Hotel Clark egy Ofyr kerti grill sütőt is hazavihetett díja mellé.
 • Az év HotelDesign új szállodája (terv-concept különdíj): Deco Hostel & Beauty – Szentendrén Pályázó: DD INTERIOR STUDIÓ
 • Az év HotelDesign új szállodája: Pályázat: Hotel Clark Pályázó: Unione-Clark
  Designer építesz és belső építész: Bara Ákos és a Bara Design Studio
 • Digitális innovációs különdíj: KViHotel Pályázó: Quint Studio Megbízó: KViHotel Budapest
  A különdíj nyertesének a Magyar Turisztikai Ügynökség és a PPH Media 500 000 Ft értékű online kommunikációs csomagot is felajánlott.
 • Az év HotelDesign szállodai logója, arculata Pályázat: Hotel Clark Pályázó: Unione-Clark
 • Cool DÍJ (Varró Zoltán által alapított tervezői díj):
  AZ ÉV ENTERIŐR TERVEZŐJE: Lengyel Márton (Nanushka shop and café)

 

 

 

Kiemelt partner:

 

 

 

Partner:

 

 

 

 

 

Kapcsolat:

Mohai Fanni
mohai.fanni@pphmedia.hu
+36 1 430 4518