KIEMELT KATEGÓRIA 2019-BEN: Az év GastroDesign Storyboardja
(Az idei kiemelt, fő kategóriában a zsűri azt díjazza, amely pályázó a legjobban valósítja meg az adott vendéglátóegység történetén alapuló tervezést. Milyen történetet, sztorit visznek végig a vendégek számára érdekes formában a tervezők.)
1. Az év GastroDesign étterme zárt vendégtér kategóriában
2. Az év GastroDesign étterme nyitott vendégtér, kerthelyiség kategóriában
(A fenti két alkategóriában meghirdetett versenyben a térkialakítást, funkció és esztétikum, megvilágítás egységét, szépségét, harmóniáját díjazza zsűri.)
3. Az év GastroDesign konyhája
(A vendéglátóegységet kiszolgáló konyha térkialakítása, a funkció, az esztétikum és az ott dolgozók legjobban megvalósított munkaterületi megoldásainak egysége a fő szempont.)
4. Az év GastroDesign street food helye
(Minőségi kiszolgálás menő, stílusos, egyedi arculattal, vendéget vonzó megjelenéssel.)
5. Az év Gastrodesign bárja/pub-ja
6. Az év GastroDesign cukrászdája, kávézója
7. Az év GastroDesign étlapja/itallapja
8. Az év GastroDesign weboldala
9. Az év GastroDesign logója, grafikus arculata
10. Az év GastroDesign divatja, kiegészítője - ÚJ
(Munkaruha, márkainformációkat hordozó eszközök, tárgyak)