FŐTÁMOGATÓ: 


A Miele 1899-es alapítása óta olyan termékeket kínál ügyfeleinek, amelyek a hosszú élettartam, a teljesítmény, a kezelési kényelem, az energiahatékonyság, a design és a szerviz terén a legmagasabb színvonalat képviselik. A vállalat konyhai, textil- és padlóápolási háztartási készülékek mellett több, mint 90 éve ipari használatra is tervez mosogatógépeket, mosodai készülékeket, labortechnikai, fogorvosi- és orvosi eszközök előkészítésére használt berendezéseket.
Stratégiai jövőképünk, hogy a világ legmegbízhatóbb, legattraktívabb márkájává váljunk, és termékeink képviseljék azt a maximalizmust, designt és minőséget, amire minden háztartási és ipari készülék felhasználó vágyik.
Cégünk elismerését méltóképp tükrözi a különböző design díjak elnyerése, melyeket többek között az innovatív márkaértékkel, a külső megjelenéssel és a minőséggel érdemeltük ki. Ezek teszik cégünket láthatóvá és megfoghatóvá, irányt mutatnak és magyarázatot adnak termékeinkhez. Számos design díj a bizonyíték arra, hogy a Miele milyen sikeresen ötvözi a tökéletes külső megjelenést és a minőségi tudást, megfelelve minden ügyfelünk elvárásának.


Miele Professional 
A napi új teendők professzionális hozzáállást igényelnek mind a gazdasági döntések, mind a vendégek megfelelő kiszolgálása tekintetében. Ennek alappilléreit képezi a kompromisszumoktól mentes tisztaság és higiénia, melynek előfeltétele, hogy a háttérben ne csupán a konyha és a bár poharainak és edényeinek az előkészítése történjen meg hibátlanul, hanem a mosnivalók kezelése is. A Miele Professional mind az edények, mind a textilek ápolása során egyedülálló hírnévre tett szert, mosó- és mosogatógépei a legjobb eredményt garantálják a legkisebb költségek mellett. Gyorsan és higiénikusan.
https://www.miele.hu/professional/index.htm


Miele otthon 
A Miele háztartási és konyhai készülékeivel a tökéletes otthont valósíthatja meg. Legyen szó főzésről, hűtésről, mosásáról vagy mosogatásról, a Miele az elsőrendű megoldást nyújtja kiváló minőségben, a legfejlettebb technológiával és lélegzetelállító formavilágban.
Az ágazat egyetlen gyártójaként 20 év élettartamra tervezzük készülékeinket, amelyek sok-sok éven át megkönnyítik vevőink életét és örömet okoznak nekik nap, mint nap. Nagy hangsúlyt fektetünk háztartási készülékeiknél a teljesítményre és a környezetbarát kialakításra is.
A Miele vásárló minőségorientált, igényes és stílusos, mindegy, hogy az időtlen eleganciát képviselő, ArtLine fogantyú nélküli sorozatot vagy textilápolási gépeinket választja.
A Miele Bemutatóterem aktív konyhájában kulináris főzőesteken vehetnek részt az érdeklődők, ahol betekintést nyerhetnek a gasztronómia különleges és izgalmas világába.   
Termékeinkről részletesebb a www.miele.hu oldalon tájékozódhat.
https://www.miele.hu/haztartasi/a-miele-mellett-jo-ervek-szolnak-441.html

​​​​​​​

KÜLÖNDÍJ

A Miele küldöndíjként felajánl egy  Céges Élményfőzést 14 fő részére a Miele Főzőiskolában, ahol inspiráló környezetben, a legmodernebb eszközökkel és technikákkal készíthetitek el együtt, a szabadon választott menüt.

A különdíj nyertese a Miele Az év HotelDesign fővárosi szálláshelye kategóriából kerül kiválsztásra!Kapcsolat:

Mohai Fanni
mohai.fanni@pphmedia.hu
+36 1 430 4563