NEVEZÉSI IDŐSZAK LEZÁRULT!
Pályázatok leadásÁNAK MENETE:

Az elektronikus nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési feltételek elfogadásával küldhető el a pályázat. Ezek után érkezik egy visszaigazoló e-mail a korábban megadott címre, amely tartalmazza a hozzáférést a pályázatot bemutató dokumentációk feltöltésére szolgáló felhőhöz.

A pályázó garantálja, hogy a nevezési űrlapon megadott információk tényleges és valós adatokat tartalmaznak. A Gastro Design Award 2017 díjainak kihirdetése a jelentkezési űrlapon megadott adatok (pályázó, társpályázó, közreműködők) alapján történik.

Ugyanazon vendéglátóhely / szálloda / anyag több kategóriában való indítása esetén, amennyiben különbözőek az azokhoz tartozó mellékletek, úgy kérjük ezen elemeket külön nevezésként feltölteni! 

A nevezési anyagokat egy mappába kérjük feltölteni, illetve az anyagokat ne töltsék fel tömörítve!​​


A nevezési űrlap alapján kiállított átutalásos számlát e-mailben küldjük. Amennyiben a nevezési díj nem érkezik be július 28-ig, (2017.07.28.) a pályamunka nem kerül elbírálásra.

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft.-vel szemben. A nevezési űrlap alapján kiállított átutalásos számlát e-mailben küldjük. 

PÁLYÁZATOK LEADÁSÁNAK FORMAI KÖVETELMÉNYEI:

1. Étlap- és itallapdesign kategóriák
A nevezett anyagokat 3 példányban nyomtatott formátumban kérjük eljuttatni szerkesztőségünkbe (1037 Budapest Montevideo u. 3/b.), valamint feltölteni jpg formátumban az általunk emailen küldött tárhelyre. 
2. Weboldal- és mobiloldal design és felhasználhatóság kategóriák
Weboldal és mobiloldal esetén elegendő a pályázat leírásában feltűntetni a linket.
3. Logó és grafikus arculat kategóriák
Minimum 3 különboző képet kell feltölteni (JPG formátumban) és lehet küldeni prezentációt is PPT vagy PDF formátumban is (maximum 10 dia), illetve videót is (MP4 formátumban) csatolhatnak a pályamunkához.
4. Vendéglátó- és szállodaipari kiegészítő kategóriák (márkázott, saját logóval ellátott tányér- vagy poháralátét, edény, evőeszköz, szalvéta, gyufa, felszolgálói egyenruha stb.)
Minimum 3 különböző képet kell feltölteni (JPG formátumban) és lehet küldeni prezentációt is PPT vagy PDF formátumban is. Illetve nevezett anyagokat 3 példányban kérjük is eljuttatni szerkesztőségünkbe (1037 Budapest Montevideo u. 3/B).
5. Berendezés és belsőépítészet kategóriák
Minimum 3 képet várunk (JPG formátumban) és egy prezentációt is PPT vagy PDF formátumban is (maximum 10 dia), illetve videót is (MP4 formátumban) csatolhatnak a pályamunkához.

Kiemelt partner:


A Szállodaipari berendezés és belsőépítészet- Teljes ház kategória támogatója:

A szállodaipari berendezés és belsőépítészet - Szoba - Legszebb fürdőszoba különdíj támogatója:


Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - Zárt vendégtér kategória támogatója:

Az Év Megújult Hotele díj támogatója:

​ ​​

 A szállodaipari berendezés és belsőépítészet - lobby kategória támogatója:


Bar, Pub & Café berendezés és belsőépítészet kiemelt támogatója:

Támogatók:

​  

Kapcsolat:

Légrády Edit
​senior event manager
legrady.edit@pphmedia.hu
+36 1 430 4563