A díjátadó partnere:

A Schweppes Premium Mixer változatos, színes kínálattal lepi meg a hazai bartendereket. Az eredeti tonik mellett rózsabors, gyömbér, illetve hibiszkusz ízesítésekben is megtalálható, tökéletes ízharmóniát nyújtva a legkülönbözőbb alkoholtípusokkal: az eredeti tonikot leginkább ginekhez, míg vodkához a rózsaborsos tonikot, whiskey-hez pedig a gyömbért ajánljuk. A gyümölcsösebb, virágosabb ízvilágú alkoholokhoz a különleges hibiszkuszos tonik passzol a leginkább.


Már maga az üveg külseje is exkluzív megjelenést kölcsönöz a terméknek, ugyanis a legelső, immáron 300 éves, eredeti Schweppes tojásüveg kinézetét idézi meg. Az egyedi formának köszönhetően az ital hosszabb ideig meg tudja őrizni szénsavasságát, sőt, a Schweppes tonikjai közül ebben található a leghosszabban gyöngyöző és legtöbb szénsavbuborék.

​​


A Szállodaipari berendezés és belsőépítészet - Teljes ház kategória támogatója:

A szállodaipari berendezés és belsőépítészet - Szoba - SZÁLLODAIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – SZOBA - Legszebb fürdőszoba különdíj támogatója:Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - Zárt vendégtér kategória támogatója: 


Az Év Megújult Hotele díj támogatója:

 A szállodaipari berendezés és belsőépítészet - szoba kategória támogatója:

Bar, Pub & Café berendezés és belsőépítészet kiemelt támogatója:

​Támogatók:

​  ​  


Kapcsolat:

Légrády Edit
​senior event manager
legrady.edit@pphmedia.hu
+36 1 430 4563