AZ ELBÍRÁLÁS FŐBB SZEMPONTJAI

A pályázott munka eredetisége, kreativitása
A pályázott munka érthetősége, átláthatósága
A kivitelezés minősége, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja
Az étlap- és itallapdesign kategóriában a pályázott munka regionalitása, helyi jellemzőinek, gasztronómiájának előtérbe helyezése, a konyha specialitásainak bemutatása; különleges fogások, napi ajánlatok, vegetáriánus ajánlatok, gyerekmenük), annak megfelelő kivitelezése (olvashatóság, érthetőség, képek, szöveg)

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ÉRTÉKELÉS?

Valamennyi érvényes pályázati anyagot a nevezési határidő után szakértő zsűri bírálja el az online felületen, 1-től 10-ig terjedő skálán értékelve azokat.
A zsűri a beérkezett nevezésekből minden kategóriában nyilvánosságra kerülő rövidlistákat alakít ki, amelyet 2019. szeptemberében nyilvánosságra hoznak.
A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy egyes kategóriákban – elegendő nevezés vagy megfelelő színvonal híján – ne válasszon győztest, vagy akár rövidlistát se állítson össze.
A zsűri fenntartja annak jogát is, hogy a megítélése szerint nem megfelelő kategóriába érkező nevezéseket átirányítsa egy másik kategóriába.

 

ZSŰRIELNÖK

Varró Zoltán - Belsőépítész, designer - VarroDesign

További zsűritagok felkérés alatt.

 

Kiemelt partner:

 

 

Partner:

 

 

 

Kapcsolat:

Mohai Fanni
mohai.fanni@pphmedia.hu
+36 1 430 4563