AZ ELBÍRÁLÁS FŐBB SZEMPONTJAI

A pályázott munka eredetisége, kreativitása
A pályázott munka érthetősége, átláthatósága
A kivitelezés minősége, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja
Az étlap- és itallapdesign kategóriában a pályázott munka regionalitása, helyi jellemzőinek, gasztronómiájának előtérbe helyezése, a konyha specialitásainak bemutatása; különleges fogások, napi ajánlatok, vegetáriánus ajánlatok, gyerekmenük), annak megfelelő kivitelezése (olvashatóság, érthetőség, képek, szöveg)

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ÉRTÉKELÉS?

Valamennyi érvényes pályázati anyagot a nevezési határidő után szakértő zsűri bírálja el az online felületen, 1-től 10-ig terjedő skálán értékelve azokat.
A zsűri a beérkezett nevezésekből minden kategóriában nyilvánosságra kerülő rövidlistákat alakít ki, amelyet 2019. szeptemberében nyilvánosságra hoznak.
A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy egyes kategóriákban – elegendő nevezés vagy megfelelő színvonal híján – ne válasszon győztest, vagy akár rövidlistát se állítson össze.
A zsűri fenntartja annak jogát is, hogy a megítélése szerint nem megfelelő kategóriába érkező nevezéseket átirányítsa egy másik kategóriába.

Zsűrielnök

Varró Zoltán

Belsőépítész, designer

VarroDesign

Zsűritagok

Ács Erzsébet

Elnök

Lakberendezők Országos Szövetsége

Bakody Katalin

Igazgató

JAB Csoport

David Mulin

St. Reggis Hotel Punta Mita

Executive Assistant Manager

Mexikó

Flesch Tamás

Elnök

Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)

Krémer Julianna

Művészeti vezető

PPH Media

Monica Ortiz

Hotel Manager

Rosewood Baha Mar

Bahama-szigetek

Peter Katusak-Huzsvar

General Manager

Sofitel Vienna Stephansdom

Ausztria

Pozsár Péter

Ügyvezető, építész, alapító

Hello Wood

Thierry Baurez

Global Director of Sales

Trump Hotels

Panamai Köztársaság

Vágó Ágnes

Főszerkesztő

Pont Itt

Kiemelt partner:

 

 

 

Partner:

 

 

 

Kapcsolat:

Mohai Fanni
mohai.fanni@pphmedia.hu
+36 1 430 4518